sv  no  en  

dk en sv no

Prevas søger energiske hardware designere til afdelingen i Arhus

Vi har fuldt tryk på vores udviklingsprojekter, og søger derfor hardwaredesignere med bred erfaring, som elsker at få udviklingsprojekter til at lykkes.

Udvikling i højsædet: Hos Prevas arbejder vi med udvikling af embeddede systemer i alle afskygninger, og vores hardware designere er involveret i mange forskellige teknologier og projekter. Vores arbejde spænder fra design af sub-millimeter-tynd batteridreven elektronik til verdens største ultralydsscannere - og vi bliver hele tiden udfordret til at lave de bedste løsninger for vores mange kunder. Teknologisk spænder vi meget bredt:

 • Små batteri-drevne MCU designs med fx PIC og AVR
 • Alt inden for FPGA og programmerbar logik
 • Kraftige SoC designs med fx Cortex-A8, DDR3 RAM og Android OS
 • Hurtige og præcise sampling- og reguleringssystemer med fx TI DSPer og Xilinx FPGAer

Vi arbejder primært i Altium, men bruger også OrCad, og vi har vores egen layout-afdeling, som laver alt fra rigid-flex til high-speed print med gigahertz-forbindelser.


Vi søger hardwaredesignere, som:

 • Befinder sig godt i et tværfagligt projektteam.
 • har bred erfaring inden for praktisk hardwaredesign (både analog og digital)
 • elsker at blive udfordret, og er hurtig til at sætte sig ind i nyt stof
 • tager ansvar for eget arbejde og det samlede projekt - med fokus på kundens mål
 • har erfaring med design in altium eller alternativt ORCAD.


Om os

Prevas er en alsidig arbejdsplads hvor du kommer til at løse og udvikle opgaver for kunder inden for næsten alle brancher. Du får i høj grad mulighed for at påvirke og udvikle vore interne koncepter og kan dermed øge værditilførslen til vores kundeprojekter. Hos Prevas møder du kompetente, spændende og venlige mennesker hver dag. Det kan være dine nye kolleger, eller det kan være nogle af vore kunders medarbejdere. Vores kunder er blandt de førende virksomheder i verden indenfor netop deres område og er, udover at være gode bekendtskaber, også en uendelig kilde til nye idéer, ny viden og ny inspiration for os alle.


Virksomhedskulturen kalder vi for Prevas United

Det lyder næsten som et fodboldhold. Og det passer på visse punkter. Prevas United danner rammen om fællesskabet i virksomheden. Her er kommunikationen tydelig og sammenholdet stort. Alle medarbejdere hos Prevas opmuntrer hinanden til at udvikle sig og være skarpe. Fælles for alle er en stor interesse for teknik, medarbejderglæde og kundeværdifokus. Det er vigtigt, at alle trives. Et godt arbejdsmiljø som også indeholder humor og latter gør medarbejderne åbne for nye løsninger. Det gør, at vi kan tilbyde vores kunder et helt team af medarbejdere, som tager ansvar og garanterer præstationer i absolut verdensklasse.


Hos Prevas får du:

 • En uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse
 • Dygtige og engagerede kollegaer som alle brænder for udvikling og innovation
 • Gode muligheder for personlig udvikling og kompetencer inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter
 • Attraktive rammer og vilkår under ansættelsen


Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”Hardware ARH2017” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler. Vil du vide mere så kontakt Engineering Manager, Mikkel Ingstrup på tlf: 40216103. Du kan også følge os på de sociale medier, @prevasdenmark.

Se filmen om hvordan det er at arbejde hos Prevas

Kontakt

Mikkel Ingstrup

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager - Aarhus

Tel

+45 40 21 61 03

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind