sv  no  en  

dk en sv no

Er du erfaren mekanikprojektleder?

Brænder du for at skabe og levere resultater?

Profil

Du skal trives godt med udfordringer og du skal være i stand at omsætte projektets mål til handlinger og leverancer. Du kommer til at fungere som den primære kontaktperson under projektgennemførelsen, og har dermed en tæt dialog og en løbende forventningsafstemning med projektets interessenter.

Du bliver ansvarlig for en professionel, effektiv og succesfuld gennemførelse af projektet, og du vil være ansvarlig for at projektet leverer det aftalte i henhold til tid og budget. Du vil løbende rapportere til styregruppen og klargøre materialet til eventuelle gates.

Du er forretningsorienteret, du forstår at motivere og skabe resultater igennem andre og kan være vedholdende i svære situationer. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, er vant til at arbejde sammen med mekanik ingeniører og er certificeret inden for projektledelse f.eks. Prince2, IPMA eller PMI og at nedenstående er en naturlig del af dine kompetencer;

  • Ledelse af mekanik projekter
  • Projektplanlægning og opfølgning
  • Budgetopfølgning og risikostyring
  • Ressourceallokering og ressourcestyring


Hvor

Prevas Aarhus råder i dag over 900m2 projekt-, og udviklingskontorer og sammen med 40 dygtige kollegaer bliver det din opgave at støtte op om eksisterende og nye udviklingsprojekter, både her på kontoret og ude hos vores kunder.


Prevas

I dag er vi mere end 650 kompetente Ingeniører og udviklere på vores projektkontorer i Danmark, Sverige, Norge og Indien. Vores kunder er både små og store industrivirksomheder og de er ofte førende indenfor netop deres område. Der er tit tale om længerevarende projekter hos vores kunder og du vil derfor medvirke i de pågældende teams som specialist på dit felt.


Lyder Prevas som en arbejdsplads for dig?

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med teksten ’Projektleder mekanik 2016’ i emnefeltet. Du er også meget velkommen til at give Business Development Manager, Peter Just et kald på telefon +45 2761 5700 og få mere at vide om jobbet.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind