sv  no  en  

dk en sv no

Prevas med ny fangst

Indgår aftale med Lerøy Aurora AS og Laksefjord AS om implementering af Infor EAM.

Lerøy Aurora AS er et havbrugsselskab i den børsnoterede fisk- og skaldyrkoncern Lerøy Seafood Group ASA. Lerøy Aurora AS disponerer i dag over 17 koncessioner for produktion af atlantisk laks og ørred. Alle 17 koncessioner er lokaliseret i Troms fylke, henholdsvis i Lyngen, Skjervøy, Kåfjord, Karlsøy og Tromsø kommune. Hovedkontoret er lokaliseret i Tromsø. Selskabet er selvforsynende med smolt gennem det selvejede datterselskab Laksefjord AS og driver eget lakseslagteri, forædling og emballageproduktion på Skjervøy med en slagtekapacitet på ca. 330.000 kg pr dag på 2 skift.

Laksefjord AS står for smoltproduktionen i Lerøys nordnorske lakseoperation. Virksomheden der er lokaliseret i Laksefjorden i Lebesby kommune, har 12 ansatte og producerer omkring 7 millioner smolt om året. Produktionen planlægges udvidet til 11 millioner i løbet af 2014, udbygningen er allerede i gang.

Nu har begge selskaberne valgt Infor EAM som sit nye vedligeholdssystem og går i gang med implementeringsprojektet i løbet af august.

”Vi har set på mange forskellige vedligeholdssystemer igennem tiden”, siger Geir-Sigvart Isaksen, Teknisk leder ved Lerøy Aurora, som har været ansat i selskabet siden 2007. ”Infor EAM har den brugervenlighed og funktionalitet, vi er ude efter, i tillæg til at Prevas kan vise en række referencer inden for opdrætsindustrien. Men det som vejede tungest for os, var at Prevas var den første leverandør, som også fokuserede på gevinsten ved at indføre et vedligeholdssystem, motivationen for at vælge et system og hvilken effekt du kan hente ud af god systemstøtte inden for vedligehold”, fortsætter han. ”Dette fokus gjorde os trygge i valget af Prevas som samarbejdspartner og vi ser frem til at tage Infor EAM i brug”.

Infor EAM udvikles af Infor Global Solutions og er et af verdens mest udbredte service- og vedligeholdssystemer med over 15 000 kunder indenfor både offentlig og privat sektor. Systemet er lige frigivet i versjon 11, kaldet ”den mest betydningsfulde EAM løsning i et årti” med rigtig gode tilbagemeldinger både fra kunder og analyseselskaber. I Norden leveres løsningen av Prevas som for nylig har opnået status som Gold Partner hos Infor.

”Vi er stolte over at være valgt af endnu en stor aktør i opdrætsindustrien”, fortæller Einar Alexander Andersen, Salgschef i Prevas. ”Flere af de større aktører benytter Infor EAM på grund af funktionalitet og skalerbarhed. Nu glæder vi os til at tage fat på projekterne sammen med Lerøy Aurora og Laksefjord og være med deres videre færd”.

For mere information og opfølgning
Vores løsninger kan implementeres med foruddefinerede konfigurationer, som er baseret på bedste praksis. Det betyder, at du kan komme hurtigt i gang. Løsningerne gør det også muligt at bruge kundespecifikke konfigurationer, som passer til dine særlige behov. Processen måles, og nøgletal og rapporter hjælper dig med at træffe de rette beslutninger på din vej mod målet. Enkelhed og brugervenlighed er afgørende faktorer for, om løsningen skaber den værdi og de forbedringer, som vi og vores kunder ønsker.
Center of Excellence, Enterprise Asset Management

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Einar Alexander Andersen

Einar Alexander Andersen

Sales Manager

Tel

+47 41 53 73 13

Lothar Dröschmeister

Lothar Dröschmeister

Center of Excellence Manager EAM

Tel

+46 73 331 19 55

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind