sv  no  en  

dk en sv no
Design af testsystemer

Design af testsystemer

Produkter bliver stadig mere komplekse, og der er elektronik overalt i det moderne samfund – i alt fra biler, tog, fly, medicinsk udstyr, industrirobotter og moderne hvidevarer til implantater til mennesker. Elektronikken giver også nye muligheder som eksempelvis miniaturisering og intelligens via indlejret software. Samtidigt kræver markedet kortere time to market, et stort produktudbud og højere kvalitet.

Effektiv test og verificering er vigtigt for at få succes, og Prevas' ekspertcenter inden for design af testsystemer håndterer disse aspekter ved hjælp af egne processer og løsninger. Vores Center of Excellence blev oprettet allerede i 1996 og har fokus på at tilbyde testløsninger til vores kunder. I dag besidder vi omfattende viden om test af indlejrede systemer og flere forskellige testløsninger, hvilket betyder, at vi kan udvikle effektive og langsigtede løsninger til vores kunder.

Vores testløsninger tager højde for produkternes kompleksitet og forskellighed, og vi sørger også for, at produkterne kommer hurtigere ud på markedet.

Samarbejdspartnere:

National Instruments Gold Alliance Partner

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Anders Hansson

Solutions Manager, CoE Test Systems

Tel

+46 31 725 18 28

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Produkt log ind