sv  no  en  

Rubrik

Innehåll
 • 2017-06-29 12.42
  Prevas har ansat Project Manager, Jesper Hansen
  Prevas har ansat Project Manager, Jesper Hansen, til afdelingen i København.
  Läs mer
 • 2017-06-26 15.31
  Prevas har ansat Senior Software Designer, Torben Nielsen
  Prevas har ansat Senior Software Designer, Torben Nielsen, til afdelingen i København. Torben er oprindeligt uddannet Cand. Scient. i Computer Science og matematik og har siden tilegnet sig lang erfaring med embedded softwareudvikling fra stillinger hos Terma, Sagem Denmark og Protelevision Technologies Corp.Læs mere om Prevas' kompetencer indenfor softwaredesign her.
  Läs mer
 • 2017-05-23 12.04
  Prevas byder velkommen til 15 nye medarbejdere
  Da Prevas oplever stor efterspørgsel efter produktudviklingsprojekter og kompetente specialister, har vi udvidet vore teams i de danske afdelinger med dygtige folk for at imødekomme interessen. De nye medarbejdere er desuden også med til at styrke vores kompetenceportefølje.
  Läs mer
 • 2017-04-27 11.20
  Prevas introducerer Prevas Partnerportal
  Vi ønsker at udvide dialogen med vores partnere og derfor introducerer vi nu Prevas Partnerportal . Med den nye Partnerportal, bliver det meget lettere at være en del af Prevas Partnernetværk!
  Läs mer
 • 2017-04-24 14.30
  Prevas udviklingspartner til INEXSO
  Den danske tech startup-virksomhed INEXSO har i løbet af meget kort tid udviklet en sikkerhedsklassificeret boks, hvor der kan udveksles nøgler døgnet rundt via selvbetjening. At Prevas gennem årene har opbygget en omfattende kompetencebank, og har stor erfaring inden for området Internet of Things (IoT), var afgørende, da INEXSO valgte Prevas som udviklingspartner.

  Läs mer
 • 2017-04-19 10.54
  Customer Magazine Tech Trends, no. 1 2017
  Read about some of our customers and interesting assignments where we together tell you about how advanced technology can save life, how the world's best bike helmet works and that technical development and digitalization in industry and society create new opportunities.

  Läs mer
 • 2017-04-18 15.28
  Prevas har ansat Automation Engineer, Kaveh Keshavarzian
  Prevas har ansat Automation Engineer, Kaveh Keshavarzian, til afdelingen i Aarhus.
  Läs mer
 • 2017-03-20 11.16
  Prevas har ansat Senior Electronics Designer, Thomas Scherrer
  Läs mer
 • 2017-03-13 13.30
  Internet of Things- og digitaliseringsløsninger med Prevas
  Forbered dig på en ny og opkoblet verden. En verden, hvor mennesker og maskiner, sammen finder nye løsninger til gadgets, intelligente biler, opkoblede fabrikker, smarte hjem, high-tech byer og fremtidens detailhandel. Forbered dig på den digitale fremtid med Prevas.At integrere intelligens og kommunikationsmuligheder i produkter og processer er blevet ”det nye sort” og Prevas oplever stor interesse fra kunderne på dette område. Internet of Things, opkoblede enheder, wearables og cloudløsninger, gør det muligt for virksomheder at opfinde nye og innovative løsninger, produkter og forretningsmodeller. Der er masser af muligheder, både i nutidens virksomheder, hvor digitalisering radikalt kan forbedre alt fra produkter og showcasemuligheder til webhandel, apps og produktionssystemer. Virksomhedernes evne til at udnytte mulighederne ved Internet of Things og digitalisering bliver, med stor sandsynlighed, afgørende for den nordiske industri. Når Prevas hjælper kunderne med Internet of Things-, digitale- og cloudbaserede løsninger, tager vi udgangspunkt i idéfasen og har særligt fokus på brugervenlighed og kundeværdi. Derefter realiseres idéen gennem udvikling og opsætning.
  Läs mer
 • 2017-03-09 14.28
  Prevas har ansat Embedded Software Designer, Nicolai Waldorff
  Läs mer

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice